Conot Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Naložba v vašo prihodnost
Predstavili smo evropski mobilni program Pioneers into Practice
Sreda, 12 April 2017 16:32


5.4.2017 je v Preglovi predavalnici Preglovega centra (Kemijski inštitut)  potekala informativna predstavitev evropskega mobilnega programa Pioneers into Practice. Dogodka so se udeležili za program zaineresirani strokovnjaki različnih strok in organizacij, predstavili pa sta ga lokalni koordinatorki programa Maja Pivko in Teja Pirnat ter trenerji (coachi) Maša Kovič Dine, Klemen Risto Bizjak in Bine Pišlar.

Pioneers into Practice je izobraževalni program, ki je namenjen strokovnjakom s področij, povezanih s klimatskimi  spremembami oziroma nizkoogljičnim gospodarstvom (okoljevarstvo, trajnostni razvoj, mobilnost, energetska omrežja, gradbeni sektor ter gospodarjenje z zemljo ter vodami). Udeležijo se ga lahko posamezniki (kot pionirji) ali organizacije (kot gostitelji).

PIONIRJI na programu pridobijo nova znanja in kompetence za uspešno upravljanje s klimatskimi inovacijami, ki jih nato uporabijo v praksi na 4-6 tedenski izmenjavi v eni od 17ih evropskih držav,  GOSTITELJI (HOSTI) pa možnost, da razširijo svoje omrežje, ustvarijo nove poslovne možnosti ter izmenjajo znanje s pionirji.

Prijave na program aktivno potekajo, prijavite se lahko še do petka, 21.4.2017. Program je brezplačen in krije stroške potovanja, nastanitve in prehrane do 2.000 EUR.

Za več informacij o programu in o prijavi si preberite članek:

http://www.conot.si/index.php/aktualno/dogodki/428-odprta-prijava-za-pioneers-into-practice.html


ali nas kontaktirajte na :

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

01 4760 513


kemijski inštitut institut jožefa stefana univerza v novi gorici domel, d.d. inea d.o.o. razvojni center za vodikove tehnologije - rcvt mebius d.o.o. termoelektrarna šoštanj holding slovenskih elektrarn, d.o.o. petrol d.d. silkem, d.o.o. fakulteta za strojništvo, univerza v ljubljani iskra tela d.d. cinkarna celje, d.d. Ljubljanska univerza Image Map