Conot Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Naložba v vašo prihodnost
Informativna predstavitev razpisa Pioneers into Practice
Torek, 21 Marec 2017 14:57Obveščamo vas, da bo v
sredo, 5.4. 2017 ob 10h na Kemijskem inštitutu (Preglova predavalnica) potekala informativna predstavitev razpisa


Pioneers into Practice – Evropski program strokovnega razvoja za strokovnjake s področja nizkoogljičnosti.

Prijave na predstavitev do ponedeljka, 3.4. na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

na istem naslovu smo vam na voljo za dodatna vprašanja.


Lepo vabljeni!Program Pioneers into Practice je edini evropski program razvoja znanja, namenjen strokovnjakom s področja nizkoogljičnosti in ostalih področij, povezanih s klimatskimi spremembami. Kot profesionalni mobilni program Climate-KICa združuje strokovnjake iz industrije, malih podjetij, univerz, raziskovalnih ustanov, lokalnih uprav kot tudi neprofitnih in javnih organizacij.

Prijavite se kot pionir in sprejmite izziv, da se premaknete iz svoje cone udobja ter se seznanite z novimi pristopi in priložnostmi. Razvijajte se ob profesionalnih trenerjih in preizkusite svoje nove veščine v praksi preko 4-6 tedenske praktične izkušnje, doma ali v tujini.

Prijavite se kot gostitelj in obogatite svojo organizacijo s strokovnjaki, ki bodo vanjo prinesli nov pogled in znanje iz drugega sektorja, z vami delali na vaših projektih, reševali težave in naredili vašo dejavnost bolj trajnostno usmerjeno in konkurenčno.


Prijave na razpis so možne do 21. 4. 2017 na:

https://pioneers.climate-kic.org


Več informacij na:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

01 4760 513

kemijski inštitut institut jožefa stefana univerza v novi gorici domel, d.d. inea d.o.o. razvojni center za vodikove tehnologije - rcvt mebius d.o.o. termoelektrarna šoštanj holding slovenskih elektrarn, d.o.o. petrol d.d. silkem, d.o.o. fakulteta za strojništvo, univerza v ljubljani iskra tela d.d. cinkarna celje, d.d. Ljubljanska univerza Image Map